Gezonde levenswijze


Meerdere functionaliteiten zijn voorzien op onze digitale terminals: maatwerk natuurlijk, maar ook het updaten van de voedingswaarden bij elke verandering van het ingrediënt.

Zo kunt u de evolutie van uw mandje op nutritioneel vlak volgen: vezels, koolhydraten, eiwitten, lipiden en zout worden gedetailleerd in grammen.

Een speciale bijsluiter is voorzien om alle allergenen te specificeren.


NUTRIËNTENPROFIEL


Voor een zogenaamd caloriearm dieet: Iemand die wil bezuinigen op vet kan de vinaigrettes overslaan door hun salade te garneren met vers citroensap in plaats van de dressing. Iemand die wil bezuinigen op koolhydraten kan zijn portie groenten verhogen en zijn portie zetmeelrijk voedsel verminderen of elimineren! (Of omgekeerd!)


Voor een eiwitrijk dieet: De klant die zich zorgen maakt over zijn eiwitinname kan zijn eiwithoeveelheid (dierlijk of plantaardig) gemakkelijk verdubbelen of zelfs verdrievoudigen om een goed behoud van zijn spiermassa te garanderen.


Voor een “KETO” type dieet (rijk aan “goed vet” en eiwit maar laag in koolhydraten): De klant zal in staat zijn om zijn inname van “goed vet” te verhogen door het toevoegen van porties avocado en door het toevoegen van biologische olijfolie beschikbaar in de winkel bijvoorbeeld. De voedingsindexen zullen automatisch worden bijgewerkt op de bestelterminals telkens als de ingrediënten worden gewijzigd!